Udviklingsgrupper.

Du bliver del af en gruppe på max. 6, der mødes en aften ca. hver 3. uge i en sæson (enten fra jan. til jun. /aug. til dec.).

Du lærer at kommunikere med bevidsthed på mange planer - fysisk, psykisk og åndeligt, og du får derigennem redskaber til kontakt med den og din indre verden.

Du får kontakt med dine egne hjælpere og vejledere og får opbygget eller udvidet dine egne spirituelle forbindelsesveje.

Jeg arbejder individuelt med den enkelte, så alle bliver stærke i sig selv - uafhængig af gruppen.

Mange af mine kursister får det ofte markant bedre i løbet af en kursussæson. Der bliver frigjort indre ro, glæde og masser af håb, når den indre oplevelse fortæller, at du er på rette vej - eller når du bliver bevidst om, hvad du skal eller kan forandre, og hvordan du gør.

Kontaktene med den indre verden - med dine hjælpere og vejledere - med det Guddommelige plan - giver altid oplevelse af større livsglæde, og det er dybest set det, der er formålet med alt mit arbejde:

at få fat i en større grad af livsglæde - glæde over at være til - uanset livsomstændighederne.

Min erfaring er, at der fra åndelig side arbejdes energimæssigt i den enkelte i forhold til, hvad der er brug for. Så en del af det væsentlige, der sker i gruppen, foregår uden for dagsbevidstheden. Du bliver healet og justeret af den energi, der den enkelte aften er nærværende.